Choď na obsah Choď na menu
 


Výročná členská schôdza

24. 8. 2021

Dňa 23. augusta 2021 sa konala výročná členská schôdza v netradičnom termíne. Nakoľko výročné členské schôdze tradične usporiadame v marci spojenú s oslavami dňa žien. Stalo sa tak z dôvodu pandémie covid 19. Z uvedeného dôvodu na poslednú chvíľu sme nemohli uskutočniť výročnú členskú schôdzu v roku 2020.

dsc05172.jpg

Výročnú členskú schôdzu viedol Ing. Hock. Na úvod oboznámil členov s programom schôdze a privítal hostí. Našej výročnej členskej schôdze sa zúčastnil primátor mesta Revúca. Správu o činnosti za rok 2019 a rok 2020 predniesol predseda ZO Ing. Vlastimil Chaba. Našu činnosť v obidvoch rokoch značne ovplyvnila pandémia covid-19. Správu o hospodárení za rok 2020 a plánu hospodárenia na rok 2021 predniesla hospodárka ZO Oľga Kuchtová. Správu revíznej komisie predniesol predseda RK Vojtech Szõke. V diskusii vystúpil primátor mesta Revúca Ing. Július Buchta.

Návrh uznesenia z výročnej členskej schôdze predniesla Bc. Emília Ďurďáková. Po prijatý návrhu uznesenia  výročná schôdza bola ukončená. Po schôdzi nasledoval kultúrni program v  rámci ktorého vystúpili pán Genčanský a speváčka Mudr. Jolšvaiová. Po kultúrnom programe pre účastníkov bolo v Priestoroch ALFA pripravené pohostenie.